Training

Leden van onze vereniging, kunnen zich inschrijven voor tennisles bij Tennisschool Tom Kreemers. De tennislessen vinden plaats op ons park.  Er zijn twee lescyclussen:  

  • maart t/m juli
  • september t/m december

Inschrijven voor najaarslessen 2018

In de maanden januari en februari worden in beginsel geen lessen ingepland (winterstop).
De zomerlessen starten half maart. Deze lopen door tot aan de zomervakantie (of net erna afhankelijk van uitval door toernooien en slecht weer). Medio september starten we dan met de najaarslessen. Deze lopen dan ongeveer tot de kerst. Mochten er dan nog lessen resteren zullen deze in januari worden afgerond.

Informatie over prijzen van tennisles en inschrijven, vind je op Tennisschool Tom Kreemers

Tip voor Tennisouders
Probeer je kind toch zeker twee  keer per week te laten tennissen. Eén les per week is eenvoudigweg te weinig; als kinderen verder helemaal niet spelen, krijgen ze niet voldoende de kans om datgene wat ze hebben geleerd vast te houden. In de zeven dagen die tussen de twee lessen liggen, vergeet een kind veel van wat het geleerd. Op jonge leeftijd zorgt een schema van twee keer per week ervoor dat je kind de kans krijgt snel vooruitgang te boeken. Kinderen voelen zich zo veel competenter en zelfverzekerder over hun tennisvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van training, deelname aan de inloopmiddag of vrij tennis met een tennismaatje en deelname aan Tenniskids. Kijk voor meer informatie over de inloopmiddag en Tenniskids op de jeugdpagina.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0418-632781

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL
Nederland