KNLTB Competitie

Beste leden,
 
Het is vanaf nu weer mogelijk in te schrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2018. Onderzoek heeft uitgewezen dat competitie bij tennis een van de best gewaardeerde onderdelen blijkt te zijn van de sport. Het is leuk, gezellig en sportief. Kortom, geen excuus is goed genoeg om competitie te laten schieten.
Binnen het beleid van de vereniging zijn onderstaande wijzigingen doorgevoerd ten aanzien van de competitie.
 
  • Sinds 2018 is voor de jeugd van TV Maasdriel een All-in lidmaatschap van kracht gegaan. Binnen dit lidmaatschap zijn inschrijfgelden voor toernooien en competities uitgesloten. Deelname aan jeugdcompetitie is dus gratis! Wij zijn als vereniging bijzonder trots dit jeugdbeleid te mogen voeren en vragen dan ook alle jeugdspelers in te schrijven voor de competitie. Heb je geen volledig team? Schrijf dan gerust individueel of met een half team in, dan zorgen wij dat het team compleet wordt.
  • Sinds dit jaar geldt voor alle seniorenteams een vaste competitiebijdrage van € 115,-. Met deze bijdrage worden de inschrijfkosten voor de competitie bij de KNLTB betaald en worden voldoende ballen (Tretorn Plus) ter beschikking gesteld om alle thuisspeeldagen te kunnen spelen. Wij hebben besloten van de competitiebijdrage een vast bedrag te maken, zodat bij inschrijving van de competitie al akkoord kan worden gegeven op deze kosten. Het achteraf invullen van machtigingen komt hiermee te vervallen.
  • Hiermee komt tevens de, bijna traditionele, uitdeelavond van de ballen en wedstrijdformulieren te vervallen. Ballen en formulieren kunnen vanaf nu voor de start van de competitie worden opgehaald in de kantine. Hierover ontvangen teamcaptains een mail.
Speeldata:
 
Onderaan deze pagina staan de downloads met de inschrijfmogelijkheden en formulieren voor de aankomende KNLTB Najaarscompetitie.
 
Inschrijven kan tot en met zondag 24 juni 2018.
 
Als er nog vragen zijn omtrent de competitie of bovengenoemde punten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Remco van Osch
 Vereniging Competitie Leider (VCL)
 06-33606263
 [email protected] 
Inschrijfformulier_Najaarscompetitie_2018.doc Aanbod_Najaar_2018.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 632 781

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL