Afhangbord

Baan reserveren via de KNLTB ClupApp

Het maken van een online reservering is tijdens Corona verplicht om op een baan te mogen spelen.  Leden met een reservering hebben bij volledige bezetting van alle banen het recht om leden, die niet op de desbetreffende baan en het desbetreffende tijdstip hebben gereserveerd 

Algemene informatie en afspraken:

 1. Banen kunnen 7 dagen per week gereserveerd worden tussen 8.00 uur en 23.00 uur.
 2. De reservering hoeft slechts door 1 lid gemaakt worden. Hij of zij voert hierbij de tweede naam in voor een enkelspel en ook een derde en vierde naam voor een dubbelspel. 
 3. Wanneer je een baan reserveert krijg je 60 minuten speeltijd.
 4. Na het maken van een reservering krijgen jij en je medespelers een bevestigingsmail.
 5. Je kunt maximaal 5 dagen vooruit reserveren.
 6. Van 08.00 uur tot 17:45 uur kun je meerdere reserveringen op 1 dag op afstand maken. Van 17:45 uur tot 21;45 uur kun 1 reservering maken. Om 21:45 uur kun je nog 1 extra reservering maken.
 7. Je kunt tot 1 uur voor aanvang van de speeltijd nog een reservering maken.
 8. De uren voor de tennislessen worden gereserveerd. Dit hoef je dus niet zelf te doen.
 9. Wanneer je een baan gereserveerd hebt en deze na afloop van jouw reservering niet opnieuw gereserveerd is mag je uiteraard vrij doorspelen.

Hieronder vind je een uitgebreide instructie hoe de KNLTB ClubApp te gebruiken voor het maken van een baanreservering. Mocht je er niet uit komen schroom dan niet om één van je medespelers of andere leden om hulp te vragen of contact op te nemen met het 06 307 26 704. 

KNLTB Club App installeren op smartphone, ipad of computer

 1. Zoek op je smartphone, ipad, laptop of computer in de Appstore de “KNLTB ClubApp” op.
 2. Installeer deze app op je smartphone, ipad, laptop of computer.
 3. Na installatie moet je als eerste de clubnaam opzoeken. Typ ‘maasdriel’ in en je ziet TV Maasdriel vanzelf verschijnen. Klik TV Maasdriel aan. 
 4. Voer vervolgens je bondsnummer in. Deze vind je op je KNLTB ledenpas.
 5. Als je voor het eerst de KNLTB ClubApp gebruikt maak je een wachtwoord aan.
 6. Als je de KNLTB ClubApp al vaker hebt gebruikt log je in met je bestaande wachtwoord.
 7. Wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt een e-mail toegestuurd om je wachtwoord te resetten.

Je bent nu ingelogd op de KNLTB ClubApp en klaar om een baan te reserveren!

Een baan reserveren via de KNLTB ClubApp

 1. Wanneer je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp zie je onderin beeld een balk. Klik op ‘spelen’ (onder het icoon van de tennisbal).  
 2. Klik vervolgens rechtsboven op ‘baan reserveren’. 
 3. Vervolgens zie je rechtsboven in beeld een icoon van een kalender. Klik hierop en kies in de kalender de dag waarop je wilt spelen.
 4. Als je een datum hebt gekozen komen de desbetreffende dag en de 6 tennisbanen in beeld. Alle tijdstippen die groen zijn, zijn nog vrij om te reserveren.
 5. Als je de baan en de tijd hebt gekozen waarop je wilt tennissen moet je aangeven met wie je gaat tennissen. Klik op het ‘+’-teken achter ‘speler invoegen’ en klik de naam van je medespeler aan of zoek deze op.
 6. Wanneer je je medespeler gevonden hebt klik je op de naam van je medespeler. Er verschijnt nu een rood vinkje achter zijn of haar naam. Klik vervolgens op ‘speler toevoegen’.
 7. Wanneer je een dubbelspel gaat spelen voeg je op dezelfde manier nog 2 namen toe.
 8. Na de reservering krijgen jij en je medespeler(s) een bevestigingsemail.
 9. Je kunt je reservering uiteraard ook weer annuleren. Doe dit ook als je toch geen gebruik gaat maken van de tennisbaan zodat anderen deze kunnen reserveren.
 10. Ga hiervoor opnieuw naar de KNLTB ClubApp. Op het beginscherm in de app zie je een overzicht van je reservering(en). Klik op de reservering die je wilt annuleren.
 11. Onder in je beeldscherm verschijnt nu de optie ‘reservering annuleren’. Klik hierop en bevestig de annulering.
 12. Ook nu krijgen jij en je medespelers een bevestigingsmail dat de baan geannuleerd is.