Clubkampioenschappen

Ieder jaar in de 3e week van september hebben wij onze clubkampioenschappen.
Het draait om meedoen tijdens deze gezellige en sportieve clubweek.
We zien graag dat álle leden van TV Maasdriel zich opgeven. Jong én oud. Ervaren én beginnend.

Schrijf massaal in. Laat je tennis hart spreken en je clubliefde opbloeien. We verrassen je deze week met extra activiteiten op en rond de baan. Vergeet niet om je familie en vrienden uit te nodigen. Alle support is welkom!Enkel wedstrijden
Heren Enkel en Dames Enkel bepalen wie de sterkste speler van de club is. Een open inschrijving, niet gebaseerd op leeftijd of speelsterkte.
Een ware clubkampioen kan tegen iedere speler een leuke, sportieve partij spelen. The underdogs kunnen verrassend uit de hoek komen. De uiteindelijke winnaar zal een terechte clubkampioen zijn. May the best (wo)man win!

De HE en DE wedstrijden worden afhankelijk van het aantal inschrijvingen via poule-, of afvalsysteem met verliezersronde gespeeld. Je speelt in de Enkel minimaal 2 wedstrijden.

(Gemengd) Dubbel spel
In de (Gemengd) Dubbel wordt via het poulesysteem gespeeld.
Er zijn 3 leeftijdscategorieën waarop je kan inschrijven:
- t/m 35 jaar
- 36 t/m 55 jaar
- 56 jaar en ouder (3e set, super-tie-break)
De leeftijd van de jongste partner bepaalt in welke categorie je kunt inschrijven.

Voorbeeld 1: Een vader (45 jaar) kan bijvoorbeeld met zijn dochter (10 jaar) inschrijven in de categorie t/m 35 jaar. Ze mogen niet spelen in de categorie 36 t/m 55 jaar. De rating is niet van toepassing.

Voorbeeld 2: Zijn jij en je partner beiden 36+ en durven jullie de uitdaging aan? Dan mag je ook in de categorie t/m 35 jaar inschrijven. Ben je 56 jaar en ouder, dan kun je ook in een jongere categorie inschrijven.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0418-632781

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL
Nederland