Tennis Zomer Challenge

08 juni 2020


Tennis Zomer Challenge

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Tennis Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je in juni tot en met september vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ook lessen zijn (tegen betaling) mogelijk bij onze enthousiaste trainers van tennisschool Tom Kreemers.

Aanbieding

Ben je jonger dan 18 jaar dan betaal je slechts €25,-. Ben je 18 jaar of ouder dan betaal je € 50,-. Je kunt dan maar liefst tot en met 30 september zo vaak tennissen als je wilt.      

Aanmelden

Meld je nu aan via het inschrijfformulier door hier te klikken. Vergeet niet Zomer Challenge aan te vinken. We zien je graag binnenkort op ons tennispark!  

Na je aanmelding

Na je aanmelding ontvang je bericht over je ledenpas. Met de ledenpas, heb je vrij toegang tot het ons tennispark om met een tennismaat te gaan tennissen; mag je deelnemen aan activiteiten die de tennisvereniging organiseert; kun je deelnemen aan een middag clinic en het Zomer Challenge eindtoernooi.

Tennislessen

De tennisschool heeft een aanbieding voor Zomer Challenge deelnemer. Zij biedt 3 tennislessen voor €29,-. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact op met Bram Kaffener van Tennisschool Tom Kreemers 06-54314309.

Bereikbaar ma t/m do van 9.00 – 15.00 uur of mail naar [email protected] Vermeldt Zomer Challenge Tennisvereniging Maasdriel.  

Meer Informatie

Voor meer informatie, mail je naar [email protected] Wil je weten hoe het er bij TV Maasdriel aan toe gaat, kijk dan eens op de pagina ‘ik ben nieuw en nu?‘        

Nieuwscategorieën