Tennis Zomer Challenge

03 juni 2021


 Tennis Zomer Challenge

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Tennis Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, waarbij je in juni tot en met september vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ook lessen zijn (tegen betaling) mogelijk bij onze enthousiaste trainers van tennisschool Tom Kreemers.

Aanbieding

Ben je 18 jaar of ouder dan betaal je € 50,-. Je kunt dan maar liefst tot en met 30 september zo vaak tennissen als je wilt.

Aanmelden

Meld je nu aan via het inschrijfformulier door hier te klikken. Vergeet niet Zomer Challenge aan te vinken. We zien je graag binnenkort op ons tennispark!  

Na je aanmelding

Na je aanmelding ontvang je bericht over je ledenpas. Met de ledenpas heb je vrij toegang tot ons tennispark om met een tennismaat te gaan tennissen en mag je deelnemen aan activiteiten die de tennisvereniging organiseert als mede KNLTB open toernooien.

Tennislessen

De tennisschool heeft een aanbieding voor Zomer Challenge deelnemers. Zij biedt 3 tennislessen voor €30,-. Deze lessen zullen in principe op de vrijdagavond plaatsvinden. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact op met Bram Kaffner van Tennisschool Tom Kreemers 06-54314309. Bereikbaar ma t/m do van 9.00 – 15.00 uur of mail naar [email protected] Vermeldt Zomer Challenge Tennisvereniging Maasdriel.  

Meer Informatie

Voor meer informatie, mail je naar [email protected] Wil je weten hoe het er bij TV Maasdriel aan toe gaat, kijk dan eens op de pagina ‘ik ben nieuw en nu?‘      

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen