Reserveren van een baan

20 mei 2020


Spelers moeten altijd (ook overdag) van tevoren een baan reserveren (maximaal 7 dagen vooruit en maximaal 2 reserveringen per dag) tot 1 uur voor aanvang, dat kan op 3 manieren:

1. Via de app

Heb je deze app nog niet geïnstalleerd dan kun je deze  downloaden voor de iPhone of Android. Na het installeren zoek je op Maasdriel, om onze vereniging te vinden. hierna kunt u inloggen op dezelfde wijze als u doet op de Website van tv.maasdriel.nl met uw bondsnummer/paswoord combinatie.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' in de app en je ontvangt een email om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Nadat u ingelogd bent, kunt u onderaan het scherm op "spelen" drukken om een baan te reserveren. U kunt 7 dagen van tevoren, maximaal 2 reserveringen per dag tot 1 uur voor aanvang invoeren, om alle leden een eerlijke kans te geven om te kunnen spelen.  Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om een baan te reserveren, dan kan wellicht uw tennispartner de baan voor u reserveren.

Mocht dit niet lukken en wil je hulp hierbij, dan kun een appje sturen naar TV Maasdriel 06 30 72 67 04 en wordt je teruggebeld.

2 Via de mail:

Mail naar [email protected]

Geef daarin aan welke dag, overdag of ’s-avonds en dan vanaf welke tijd en de namen met wie je speelt. De tijd die je aangeeft is een voorkeur. Geen garantie dat de tijd ook beschikbaar is.

Als je aanvraag verwerkt is krijgen alle spelers daarvan een bevestiging in de mail met daarop op welke baan en de speeltijd. De speeltijd is altijd 1 uur.

Deze gegevens zijn ook terug te vinden in de KNLTB app bij de Home knop en op de site.

3. Telefonisch:

Iedere dag van 18:30 uur tot 19:30 uur bellen naar: 06 30 72 67 04.

TIP: Kijk vooraf op onze site voor de baanbezetting. Die is hier te vinden of in de app. Dit is zo goed als mogelijk bijgewerkt, maar er zit altijd een vertraging in. 

Vergeet niet om een reservering te verwijderen als je alsnog niet gaat tennissen. Doe dit wel tijdig, uiterlijk 45 minuten voor aanvang.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 30726704

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL