Reserveren van een baan

29 september 2020


Spelers moeten altijd (ook overdag) van tevoren een baan reserveren (maximaal 7 dagen vooruit en maximaal 2 reserveringen per dag) tot 1 uur voor aanvang:

1. Via de app

Heb je deze app nog niet geïnstalleerd dan kun je deze downloaden voor de iPhone of Android. Na het installeren zoek je op Maasdriel, om onze vereniging te vinden. Hierna kunt u inloggen op dezelfde wijze als u doet op de Website van tv.maasdriel.nl met uw bondsnummer/paswoord combinatie.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' in de app en je ontvangt een email om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Nadat u ingelogd bent, kunt u onderaan het scherm op "spelen" drukken om een baan te reserveren. U kunt 7 dagen van tevoren, maximaal 2 reserveringen per dag tot 15 minuten voor aanvang invoeren. Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om een baan te reserveren, dan kan wellicht uw tennispartner de baan voor u reserveren.

2. Via de site 

Baan afhangen via de site (hiervoor moet je wel ingelogd zijn)

Als je aanvraag verwerkt is krijgen alle spelers daarvan een bevestiging in de mail met daarop op welke baan en de speeltijd. De speeltijd is altijd 1 uur.


Mocht dit niet lukken en wil je hulp hierbij, dan kun een WhatsApp sturen naar TV Maasdriel 06 30 72 67 04 en word je teruggebeld.

Vergeet niet om een reservering te verwijderen als je alsnog niet gaat tennissen. Doe dit wel tijdig, uiterlijk 30 minuten voor aanvang.

Nieuwscategorieën