Reserveren banen

24 augustus 2020


Wat mooi om te zien hoe actief de banen weer gebruikt worden en iedereen weer van het tennissen aan het genieten is!
Dat vereist ook dat we ons allemaal aan de spelregels houden. Om vrij te kunnen tennissen op één van de 6 tennisbanen is elk lid verplicht om een baan af te hangen op het digitale afhangbord. Ook wanneer er geen of weinig leden op het park tennissen. 

Dit kan op 3 manieren: 

  1. Een baan reserveren doe je het makkelijkste via de KNLTB ClubApp. Download deze app op je telefoon, log in met je bondsnummer en je wachtwoord. Als je je wachtwoord niet weet kun je deze hier aanvragen. Als je dit wachtwoord niet binnenkrijgt per mail, betekent dit dat je meest recente mailadres niet bij ons bekend is. Laat het dan snel weten via [email protected]

  2. Ook via de website kun je een baan reserveren als dit via de app op je telefoon niet lukt. Ga naar www.tvmaasdriel.nl en klik linksboven op ‘Reserveer je baan’. Ook hier dien je je bondsnummer te gebruiken om in te loggen, en kun je een wachtwoord aanvragen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Als je dit wachtwoord niet binnenkrijgt per mail, betekent dit dat je meest recente mailadres niet bij ons bekend is. Laat het dan snel weten via [email protected]

  3. Of via het digitale afhangbord in de hal van ons clubhuis

 

  • Je kunt 1x per dag op afstand reserveren, daarna via het Afhangbord in het clubhuis.
  • Je kunt online reserveren tot maximaal 5 dagen vooraf. Het is dus niet mogelijk om af te hangen voor bijvoorbeeld over een week.
  • Je kunt op afstand tot 90 minuten vooraf reserveren.
  • Een reservering op afstand kun je tot 45 minuten voor aanvangstijd annuleren, zonder consequenties.  
  • Je kunt maximaal één baanreservering tegelijk hebben staan. Reserveringen gemaakt door iemand anders (waar jij onderdeel van uitmaakt) tellen ook mee. Als je een tweede reservering probeert te maken krijg je de melding ‘Maximale aantal reserveringen’.  
  • Personen die afgehangen hebben, hebben voorrang op een gereserveerde baan, ook als niet alle banen bezet zijn.
  • De speeltijd voor enkel en dubbelspel is 45 minuten. 

Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt.  

Nieuwscategorieën