Laddercompetitie (alleen enkelspel)

17 mei 2020


Wat is de laddercompetitie?

Spelers kunnen elkaar uitdagen en zo hoger op de ranglijst terecht komen. De ranglijst is verdeeld in niveaus. Een speler kan alleen iemand van één niveau hoger uitdagen. 

Hoe werkt de laddercompetitie?

De naam ladder is niet helemaal juist. Het eigenlijk eerder een soort piramide. Bovenaan staat 1 speler, die alleen uitgedaagd kan worden door de 2 spelers uit niveau 2. Zij kunnen weer uitgedaagd worden door 3 spelers uit niveau 3. Enz. Het doel is om zo hoog mogelijk op de ladder terecht te komen!  

Wanneer is het?

Vanaf 18 mei 2020 tot 1 september 2020. Bedenk je halverwege het seizoen dat je toch mee wilt doen? Geen probleem, dan sluit je gewoon aan! Je mag later instromen tijdens de laddercompetitie Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Er zijn geen vaste tijden. 

Het is vooralsnog alleen enkelspel. We gaan kijken of we op een later tijdstip de Laddercompetitie kunnen inzetten voor dubbelspel.

Inschrijven:

Via de KNLTB Club app

Deze kan je vinden bij Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven door deze te selecteren. Als je deze selecteert, zie je de nodige speelsterkte, leeftijd, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn wedstrijden’.  

Of via de site van TV Maasdriel  

Leden zich hiervoor inschrijven via de 'Mijn omgeving' op www.tvmaasdriel.nl. Ga naar 'Laddercompetities' en klikken ze bij de gewenste competitie op 'Toon details'.   Vervolgens vinden de leden aan de rechterkant de 'Inschrijven' knop:   Na het klikken op 'Inschrijven' krijgen de leden nog een pop-up waarna ze de inschrijving kunnen afronden.       Na het inschrijven komt er nog een groene tekst met 'Inschrijving succesvol afgerond' in beeld en word je teruggeleid 'Laddercompetitie'.    

Uitdagen

Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een speeldatum voorstellen (het is mogelijk om meerdere opties te versturen).  

Let op!: De 'uitdagen' knop verschijnt pas bij de start van de laddercompetitie (vanaf 18 mei)  

Daagt iemand anders je uit?  Bekijk dan de details in de App. 

Accepteren

Accepteren gaat via de ontvangen e-mail. Na het klikken op de link word je doorverwezen naar de Ladder-omgeving om de uitdaging te accepteren of af te wijzen of een nieuwe datum voor te stellen.   Accepteer je, dan wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan jullie wedstrijd plaatsvinden

Wedstrijduitslagen   

Na afloop voert een van jullie zelf via de website-inlog de wedstrijduitslag in. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected] Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond. 

Je moet gewoon afhangen (kan ook via de app)      

Nieuwscategorieën