Handleiding gebruik/instellen van de Club App

03 januari 2018

Startpagina   
Op het eerste scherm (na inloggen) zijn te vinden:    ­
De menubalk   ­
Het weerbericht voor vandaag  ­
Baan afhangen  ­
Clubnieuws  ­
‘Maatje gezocht voor vandaag’  ­
Club agenda  ­
Contact   
Daarnaast is overal rechts onderin het scherm een tennisbal te vinden, met deze snelkoppeling  kunnen leden direct afhangen.   

Afhangen   
In combinatie met afhangbord.nl kan er direct vanuit de ClubApp afgehangen worden.
Klik op Baan afhangen, of op de tennisbal. Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke  tijdslots er beschikbaar zijn. Kies een passend moment en bevestig de afhang actie. Afhankelijk van hoe Afhangbord.nl is ingesteld moet de lid wel nog even zijn pasje door het afhangbord op de  vereniging halen.   

Clubnieuws     
Een overzicht, op datum, van nieuws dat in KNLTB.Club is aangemaakt. Aan een nieuwsbericht  kunnen diverse plaatjes, video's of bijlagen zitten.

Club agenda   
Bij het aanklikken van een agenda item krijg je extra informatie te zien, zoals de Organisator, maar ook een omschrijving met eventuele bijlage.
Daarnaast is het recht bovenin mogelijk om het  agenda item tot Favoriet te maken. Favoriete agenda items komen in je persoonlijke agenda.   

Contact   
De basiscontact gegevens (dus het clubhuis) is openbaar.     

Mijn profiel   
Op de pagina ‘Mijn profiel’ zie je je eigen speelsterkte en je favoriete agenda items, Via de knop rechtsboven kan je je e-mailadres / telefoonnummer en je privacy voorkeuren aanpassen, dit wordt  direct verwerkt in de clubadministratie van je vereniging.     

Maatjes   
Gevonden worden   
Met maatjes kunnen leden binnen uw vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor  zichzelf via het apponderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje,  vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer  beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen.     

Maatje zoeken   
Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes voor jouw als lid. Door een maatje aan te  klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het  maatje zal dan het bericht ontvangen wat je in geeft en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren. Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

App Instellingen   
Via het onderdeel Meer ­App instellingen kan de gebruiker zelf aangeven hoe snel /wanneer deze  een herinnering op de telefoon wil ontvangen voor een bepaald onderdeel.    
Er zijn momenteel 3 verschillende notificaties in te stellen:    
1. Afhang herinnering ­ Heb je afgehangen via de ClubApp? Dan ontvang je hiervan een X  minuten/uren/dagen nog een herinnering.   
2. Club agenda events ­ Een herinnering van alle evenementen/items die in de Club agenda  staan, wel zo leuk als je actief betrokken bent bij de vereniging. Zo vergeet je de ALV nooit  meer.  
3. Mijn agenda events ­ Via deze optie krijg je alleen een herinnering van de  Club agenda  items die je tot favoriet hebt gemaakt. Dus alleen die dingen die er voor jou toe doen.    


Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 632 781

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL