Goed nieuws, het lijkt erop dat door de versoepelingen de kantine en het terras weer open kunnen.

01 juni 2021


Goed nieuws, het lijkt erop dat door de versoepelingen de kantine en het terras weer open kunnen.  

T.V. Maasdriel is een vereniging voor én door de leden. Vanwege de corona situatie is er op goed voet besloten om tijdelijk het contract op te laten zeggen door Miranda. Op dit moment zijn we de gesprekken met Miranda weer gestart maar we willen graag als vereniging de kantine en terras weer openen. Daarom doen wij het dringende verzoek aan jullie om de komende tijd bardiensten te draaien zodat we de kantine open kunnen houden. Een bardienst draaien is leuk. Je komt in contact met veel verschillende leden en je draagt een steentje bij aan de gastvrijheid en gezelligheid van de vereniging.  

We hopen genoeg inschrijvingen te krijgen omdat de kans bestaat dat als het bardienstrooster niet volledig bezet kan worden de kantine dicht moet blijven.  

Een bardienst inplannen kan op verschillende manieren:

  1. Via de KNLTB ClubApp op je telefoon of tablet Als je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp kan je via Club (onder op je scherm) naar Diensten gaan. Dan kan je zowel de open als de toegewezen diensten inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf voor de dienst in te schrijven.
  2. Op de website van TV Maasdriel  Je komt in de Dienstenplanner en kan dan kiezen uit de nog beschikbare diensten of alle diensten. Als je achter een open dienst op de knop Details klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst (donker gemarkeerd) op de knop Details klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld. De door jou gereserveerde diensten staan op de computer rechts op het scherm en op de mobiele telefoon onderaan het scherm of, als je ‘m dan een kwartslag draait, staan ze ook hier rechts.  

Voor het draaien van een bardienst of andere ondersteunende werkzaamheden zijn punten te verdienen. Bij 3 punten of meer zul als bedankje voor je inzet worden uitgenodigd in september voor een BBQ.   

Certificaat bardienst

Het schenken van alcohol en het draaien van bardienst brengt verantwoordelijkheden met zich mee. De IVA-cursus helpt je op weg. Voordat je je bardienst gaat draaien ben je volgens de wet verplicht je de IVA-cursus via www.nocnsf.nl/iva te volgen. De IVA-cursus wordt afgesloten met een zelflerende toets die ongeveer een 30 minuten van je tijd kost. Als je bent geslaagd kun je je certificaat mailen naar [email protected]  

Benodigde info voor online minicursus

Verzoek om de informatie van de club in te vullen, dan komt het IVA-certificaat bij de administratie terecht

  • E-mailadres bardienstadministrateur: [email protected]
  • Naam vereniging: T.V. Maasdriel
  • Aangesloten bij welke bond (afkorting): KNLTB
  • Plaats vereniging: Kerkdriel
  • Naam bardienstadministrateur: Francy de Rooij Grandia  

De cursus is niet moeilijk en neemt ook niet veel tijd in beslag, maar is wel een noodzaak als we alcohol willen blijven schenken.

NB Enkele leden hebben de cursus al gedaan en hoeven die dus niet nog een keer te doen. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen