Baan reserveren: gewijzigde regels

14 december 2020


Naar aanleiding van opmerkingen van onze leden hebben we als bestuur besloten de regels van het afhangen aan te passen.

De speeltijd is na 18:00 uur aangepast naar 1 uur en 15 minuten per reservering, en 1 reservering per dag. 

Tot 18:00 uur is de speeltijd 45 minuten en mag je meer keer achter elkaar een baan reserveren.

Spelers moeten altijd van tevoren een baan reserveren (maximaal 6 dagen vooruit en maximaal 1 reservering per dag) tot 15 minuten voor aanvang:

Het correct reserveren is van belang omdat wij vanuit de overheid de verplichting hebben als vereniging om een “logboek” bij te houden van alle mensen die gebruik maken van de faciliteiten van ons tennispark.

Dit op straffe van forse boetes voor zowel de vereniging als de personen die zich niet correct registeren. 

Iedereen die komt tennissen doet dit met een reservering via de KNLTB App of via onze site.
En in die reservering worden altijd alle spelers vermeld.

1. Via de app

Heb je deze app nog niet geïnstalleerd dan kun je deze downloaden voor de iPhone of Android. Na het installeren zoek je op Maasdriel, om onze vereniging te vinden. Hierna kunt u inloggen op dezelfde wijze als u doet op de Website van tv.maasdriel.nl met uw bondsnummer/paswoord combinatie.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' in de app en je ontvangt een email om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Nadat u ingelogd bent, kunt u onderaan het scherm op "spelen" drukken om een baan te reserveren. U kunt 6 dagen van tevoren, maximaal 1 reservering per dag tot 15 minuten voor aanvang invoeren. Als u zelf niet in de gelegenheid bent om een baan te reserveren, dan kan wellicht uw tennispartner de baan voor u reserveren.

2. Via de site 

Baan afhangen via de site (hiervoor moet je wel ingelogd zijn)

Als je aanvraag verwerkt is krijgen alle spelers daarvan een bevestiging in de mail met daarop op welke baan en de tijden. 

Mocht dit niet lukken en wil je hulp hierbij, dan kun een WhatsApp sturen naar TV Maasdriel 06 30 72 67 04 en word je teruggebeld.

Vergeet niet om een reservering te verwijderen als je alsnog niet gaat tennissen. Doe dit wel tijdig, uiterlijk 30 minuten voor aanvang.

Voor suggesties staan we altijd open. Je kunt je reactie bij dit bericht plaatsen

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen