Laddercompetitie nieuwkomers

Ben je nieuw op de club en beginnende speler of Zomerchallenge deelnemer en vind je het leuk om een wedstrijdjes te spelen tegen andere nieuwkomers, meld je dan aan voor de laddercompetitie voor nieuwkomers.

Deze staat open voor spelers met speelsterkte 9. Het werkt heel eenvoudig met de KNLB Club App daag je de speler uit die een trede hoger op de ladder staat. Accepteert de ander, dan reserveer je een baan. Wint de uitdager dan klimt deze een trede op de ladder. Hoe hoog kom jij?

 

Inschrijven: Via de KNLTB Club app

Deze kan je vinden bij Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven door deze te selecteren. Als je deze selecteert, zie je de nodige speelsterkte, leeftijd, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn wedstrijden’.  

Of via de site van TV Maasdriel  

Leden zich hiervoor inschrijven via de 'Mijn omgeving' op www.tvmaasdriel.nl. Ga naar  'Laddercompetities' en klikken ze bij de gewenste competitie op 'Toon details'.   Vervolgens vinden de leden aan de rechterkant de 'Inschrijven' knop:   Na het klikken op 'Inschrijven' krijgen de leden nog een pop-up waarna ze de inschrijving kunnen afronden.      

Na het inschrijven komt er nog een groene tekst met 'Inschrijving succesvol afgerond' in beeld en word je teruggeleid 'Laddercompetitie'.    

Uitdagen Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een speeldatum voorstellen (het is mogelijk om meerdere opties te versturen    

Daagt iemand anders je uit?  Bekijk dan de details in de App. 

Accepteren

Accepteren gaat via de ontvangen e-mail. Na het klikken op de link word je doorverwezen naar de Ladder-omgeving om de uitdaging te accepteren of af te wijzen of een nieuwe datum voor te stellen.  

Accepteer je, dan wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan jullie wedstrijd plaatsvinden Wedstrijduitslagen   

Na afloop voert een van jullie zelf via de website-inlog  de wedstrijduitslag in. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected] Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond. 

Je moet gewoon afhangen (kan via de app)