Competitie jeugd

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen. Juist ook als je net pas begonnen bent met tennis. En helemaal leuk aan competitie spelen is dat je niet alleen speelt, maar in een team!

De competitie voor de jeugd is opgesplist in de Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een competitievorm die bij je past!

 

Tenniskids competitie 

De Tenniskids competitie is een onderdeel van Tenniskids. Dit programma voor kinderen tot en met 12 jaar is helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De kinderen die spelen in Rood, Oranje en Groen kunnen meedoen aan de Tenniskids competitie.

 

Juniorencompetitie

Ben jij in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB juniorencompetitie! Alles over de juniorencompetitie

 

All-in lidmaatschap

Voor de jeugd van TV Maasdriel kennen wij een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat een jeugdlid niets extra's betaald voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is gratis. Let op dat tennislessen worden uitbesteed aan TSTK en geen onderdeel vormen van het all-in lidmaatschap. Ga naar lid worden

 

Heb je vragen over de jeugtraining, competitie of toernooitje mail naar [email protected]