Terug naar overzicht

Racketavond

Clubhuis (Baan 2, Baan 3, Baan 4, Baan 1)
21-6-2021 19:45 - 21-6-2021 21:45

Iedere ronde duurt 60 minuten. Het leuke van de racketavond is dat je in korte tijd met veel verschillende mensen speelt en dus ook meer mensen leert kennen.   

Heb je even geen tennismaatje en wil je toch gezellig tennissen? Of heb je wel een eigen tennisgroepje, maar zoek je daarnaast ook aansluiting bij andere leden? Dan ben je van harte welkom op de racketavond van TV Maasdriel. Ook voor nieuwe leden een mooie kans om anderen te leren kennen.

Het voordeel van de racketavond is dat je er alleen - zonder tennispartner of eigen groepje - naar toe kunt gaan: je wordt door ons "gekoppeld" aan anderen. Je speelt in principe dubbelspel, maar als het zo uitkomt (qua banen en aantal deelnemers) is ook enkelspel mogelijk. Tennisspelers met een wat hogere ranking passen zich uiteraard aan en spelen "iets rustiger" om toch een leuke partij mogelijk te maken.

Racketavond: iedere maandagavond vanaf 19.45 uur

Je kunt vanaf 19.45 uur ieder uur beginnen en per uur stoppen. Je tennist ieder uur met andere mensen. Hoe vaak je daadwerkelijk kunt spelen, hangt af van het aantal deelnemers.

 

 

  Terug naar overzicht