Lid worden

Leden van TV Maasdriel kunnen onbeperkt spelen op de buitenbanen van onze vereniging. Ze kunnen zich inschrijven voor tennislessen, meedoen aan tal van gezellige activiteiten en voor de vereniging uitkomen in de KNLTB-competities in het voorjaar, najaar en de winter. Wil je ook tennissen bij deze gezellige tennisvereniging? Probeer het eens voor 3 maanden! Je kunt gedurende het hele jaar lid worden. 

De contributie bij TV Maasdriel voor 2018 bedraagt: 

 

Eenmalig inschrijfgeld €20,-
Proeflidmaatschap 3 maanden gratis
Pupil lid 5 t/m 13 jaar €49,00
Junior 14 t/m 17 jaar €69,00
Senior 18 jaar en ouder €139,00

Als je later in het jaar lid wordt betaal je alleen contributie voor de rest van het lopende jaar. (peildatum leeftijd 31-12-18)

Sinds 2018 kennen we voor de jeugd van TV Maasdriel een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat je niets extra's betaald voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is dus gratis. 

Alle velden op onderstaand formulier met een * zijn verplicht. Alle overige velden hoeft u niet persé in te vullen en kunt u eventueel leeg laten. Heeft u vragen over deze aanmelding dan kunt u deze sturen naar [email protected]

Maak je gebruik van een Apple aparaat? Dan kan om technische redenen helaas het controleveld hieronder niet goed worden weergegeven. Klik dan hier om het inschrijfformulier in een nieuw tabblad te openen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 418 632 781

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL