Lid worden

Leden van TV Maasdriel kunnen onbeperkt spelen op de buitenbanen van onze vereniging. Ze kunnen zich inschrijven voor tennislessen, meedoen aan tal van gezellige activiteiten en voor de vereniging uitkomen in de KNLTB-competities in het voorjaar, najaar en de winter. Wil je ook tennissen bij deze gezellige tennisvereniging? Word dan lid, je bent van harte welkom! Hieronder vind je het inschrijfformulier voor het lidmaatschap. Je kunt gedurende het gehele jaar lid worden. 

 

De contributie bij TV Maasdriel voor 2018 bedraagt: 

 

Eenmalig inschrijfgeld €20,-
Proeflidmaatschap 3 maanden gratis
Pupil lid 5 t/m 13 jaar €49,00
Junior 14 t/m 17 jaar €69,00
Senior 18 jaar en ouder €139,00

Als je later in het jaar lid wordt betaal je alleen contributie voor de rest van het lopende jaar. (peildatum leeftijd 31-12-18) 

Het Pupil en Junior lidmaatschap betreft een all-in lidmaatschap. Er kan met dit lidmaatschap gratis meegedaan worden aan alle toernooien en competities die door de club worden georganiseerd.

 

Alle velden op onderstaand formulier met een * zijn verplicht. Alle overige velden hoeft u niet persé in te vullen en kunt u eventueel leeg laten. Heeft u vragen over deze aanmelding kunt u deze sturen naar [email protected] 

Inschrijven TV Maasdriel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0418-632781

T.V. Maasdriel

Ipperakkeren 6
5331 XR KERKDRIEL
Nederland