Sponsors

FreSjo
Van Den Biggelaar Groep

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw emailadres in om uzelf aan te melden voor de TV Maasdriel Nieuwsbrief.


Jeugdactiviteiten op ons parkHeb je een leuk idee voor een activiteiten voor de jeugd of wil je zelf een jeugdactiviteit organiseren? Neem dan contact op.

Mariël van Tetrode
Tenniskidsfunctionaris
jeugd@tvmaasdriel.nl

Laatste Jeugdactiviteiten op ons park nieuws

04-11-2017
Miniorentoernooi TSTK
 

22-10-2017
Doe mee met het SINT feest
SINT feest

Het SINT feest is dit jaar op zaterdag 25 november.  Het feest is voor kinderen in de leeftijd t/m 10 jaar. Ook broertjes, zusjes en kleinkinderen zijn welkom.
30-06-2017
Sportieve uitdaging voor Mgr Zwijsenschool
 

08-10-2016
Schrijf je (klein)kind in voor het SINT feest
Schrijf je (klein)kind in voor het SINT feest

TV Maasdriel organiseert op zaterdag 19 november een SINT feest.
Er zijn allerlei avontuurlijke activiteiten te doen. Voor de allerjongsten is er ondermeer een mooi poppenkastverhaal. Het feest is voor kinderen in de leeftijd t/m 10 jaar..
Ook broertjes, zusjes, kinderen en kleinkinderen van seniorleden zijn welkom.

Bekijk de uitnodiging voor informatie.

Inschrijven kan tot en met donderdag 10 november met het inschrijfformulier.

24-06-2016
Zomerspelen 2016 (jeugd)
Zondag 17 juli a.s. organiseert Tennisvereniging Maasdriel in samenwerking met Tennisschool Tom Kreemers de Zomerspelen. Op het park wanen deelnemers en toeschouwers zich in een Olympisch dorp. We roosteren marshmallows in het Olympisch vuur en is er een BBQ. De deuren van het Olympisch dorp zijn vanaf 11.00 uur open. Deelname staat open voor alle jeugd van TV Maasdriel. En we doen gek; deelname is gratis

Lees de flyer
Aanmelden tot en met 5 juli 2016 met het Ik doe mee formulier

22-04-2016
Koningspelen 2016
Sinds 2013 worden jaarlijkse de Koningsspelen georganiseerd, tegelijkertijd met de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Een sportieve dag om kinderen te laten kennismaken met sport en spel. Vroeg in de ochtend van vrijdag 22 april barstte opnieuw het spektakel los.
De schooljeugd van groep 3 en 4 bezochten Tennisvereniging Maasdriel. Antonello Caliari, Jos van Doorn beiden van TSTK en toppers Marcel Bosboom, John van der Linde en Mariël van Tetrode maakten er één groot sportief Oranjefeest van. In 2 rondes van ruim 80 leerlingen! werd ijverig geoefend en plezier gemaakt. De leerkrachten ontvingen voor alle kinderen een mooie aanbieding voor kennismakingslessen. De taart die de leerkrachten achterlieten smaakte heerlijk. Hopelijk hebben ook veel kinderen de smaak te pakken.

05-10-2015
Schrijf je (kleinkind) in voor het SINT feest
TV Maasdriel organiseert op zaterdag 28 november een Sint feest.
Alle kinderen t/m 10 jaar zijn uitgenodigd. Jij komt toch ook? Ook broertjes, zusjes, kinderen en kleinkinderen van seniorleden zijn welkom.

23-09-2015
Impressie Hotdogs & hotshottoernooi
Impressie Hotdog & Hotshotoernooi